Csapatépítő lovastréning

A jól megszervezett, jó helyen és időben megrendezett csapatépítő tréning segít a belső kommunikáció hatékonyságának növelésében, a csapatkohézió tökéletesítésében.

Legyen szó akár kommunikációs tréningről, extrém erdei terep vagy teljesítmény túráról, csapatépítő főzésről, versenyhorgászatról, lovastornáról,színjátszásról, bátorságpróbáról, íjászatról, gps-es kincskeresésről, vagy játékos akadályversenyről.

“Nem hittük volna, hogy képesek vagyunk rá.”, szoktuk mondani, életünk egy nehezebb erőpróbája után. A feladat sikere avagy sikertelensége, eldől már akkor, amikor szembenézünk vele. Hogy mire vagyunk képesek, gyakran előre eldöntjük,lekorlátozva ezzel saját magunkat. De nem értékeljük-e alul magunkat? Tisztában vagyunk képességeink nagyszerűségével?

A feladatok sikeres végrehajtásához egyszerűen át kell lépnünk saját árnyékunkat, legyőzve ösztönös félelmünket. Bár maga az élmény szórakoztató,valójában ennél sokkal többről van szó. Ha megtanuljuk elhagyni a komfortzónát, és képessé válunk alkalmazkodni a változó környezethez, játszva birkózunk meg a hétköznapok szintjén felmerülő problémákkal, nehézségekkel.