Rólunk

Alapítványunk azzal a céllal jött létre, hogy segítse a gyermekeket és szüleiket egy egészséges, kiegyensúlyozott, szeretetteljes élet megélésében. Teljesítsenek jól, érezzék jól magukat a bőrükben, hozzák ki magukból a maximumot, sportoljanak, tanuljanak idegen nyelveket, legyenek nyitottak.

Hiszünk abban, hogy minden gyermek a legjobb valamiben, melynek felfedezése és csiszolása közös érdekünk és felelősségünk.

„Ép testben ép lélek.” fontosnak tartjuk a mentális és a fizikai egészséget.

Petneházy Lovaspark, lovarda

Az egészség fogalma, számunkra azt jelenti, amikor egy ember harmóniában, kiegyensúlyozottan él önmagával, a környezetével, meg tudja oldani a rá eső feladatokat anélkül, hogy nehézségnek élné meg.

Egy gyermek egészsége függ szülei lelki és testi állapotától, ezért fontos, hogy velük is foglalkozzunk.

A lovaglás, a legtöbb olyan képességet fejleszti, melyre az óvodában, iskolában a gyermeknek szüksége van, a kívánt teljesítmény eléréséhez.

Nagyon fontosnak tartjuk a szocializáció, a nyitottság eléréséhez az idegen nyelv ismeretét, hiszen a már óvodás korban megkezdett nyelvtanulás szinte behozhatatlan előnyökkel jár az idegen nyelv szeretete az élményszerűség és a helyes kiejtés kialakítása terén, ezt a több éves tapasztalat és kollégáink tudományos munkái is bizonyítják.

Közhasznúsági jelentéseinket innen töltheti le.

Csatlakozz hozzánk Te is!