Nyelvtanulás

Tanuljanak a gyermekek már óvodás korban egy idegen nyelvet? IGEN, mert:

 • elősegíti és gazdagítja a szellemi fejlődést
 • pozitívan hat az anyanyelv megértésére
 • megteremti az alapokat az iskolai nyelvoktatáshoz
 • nagyobb rugalmassághoz vezet a gondolkodásban
 • javítja az odafigyelés képességét
 • alapkőként szolgál más kultúrák elismeréséhez és megértéséhez

A tanfolyam 4-6 éves gyermekeknek nyújt lehetőséget az angol, német nyelvvel való megismerkedéshez, és biztos alapot ad az iskolai nyelvtanulásnak. Vidáman, észrevétlenül, előre kidolgozott, nemzetközileg elismert tanmenettel, színes szemléltető eszközökkel, kreatívan heti 2 x 30 percben, középső- és nagycsoportosoknak, nagyon kedvező feltételekkel. Azoknak a gyermekeknek, akik még nem tudnak írni, olvasni.

nyelvtanulas2

Tanáraink: gyakorlott, gyermekszerető fiatal, pedagógusok.

Helyszín: Lovasudvarunk, továbbá az igény szerinti óvoda intézménye, így a gyermekek a megszokott környezetben élvezhetik az oldott, de ugyanakkor fegyelmezett foglalkozásokat

Természetesen központunkban is van lehetőség nyelvoktatásra.

Gyakoriság: heti 2x 30 perc, mely egyrészt tovább szoktatja a gyermekeket a rendszerességhez, és kialakítja bennük a nyelv iránti szeretetet és vágyakozást, hogy tudják, hogy mindig az adott időben találkozhatnak barátjukkal, Teddyvel, aki elkalauzolja őket az angol nyelv rejtelmeibe.

Amit kínálunk: a gyermekek különböző helyszíneken járnak egy képzeletbeli utazás során, barátjukkal, ahol alapszavakat tanulnak meg, megértik az angol nyelvű utasításokat, éneklik dalaikat, és megtanulják azok és a mondókák jelentését azáltal, hogy Teddyvel el is játsszák azokat.

nyelvtanulas3

Amit biztosítunk:

 • folyamatos kapcsolattartás, szülőkkel, tanult anyagról folyamatos, írásos tájékoztatás
 • konzultációk,
 • a tanév befejeztével a gyermekek oklevelet kapnak a tanfolyam elvégzéséről, mely fotójukkal egy örök kellemes emlék marad számukra.
 • búcsúzóul vásárolhatnak ajándék-, emléktárgyakat, hanganyagokat, könyveket.
 • lehetőség van a táborokban, bővíteni az angol – német nyelvtudást, sporttal, kézműves foglalkozásokkal, természetismerettel.

Tanáraink a játékos, sokoldalúan fejlesztő módszereket alkalmazzák, mely segít a gyermekeknek az érdekes, hatékony, szinte élményszerű nyelvtanulásban.

Szakmai tapasztalatunkhoz az is hozzájárul, hogy működésünk alatt, több mint 700 kisgyermekkel szerettettük meg az idegen nyelveket.

nyelvtanulas4

Néhány jelentősebb partnerünk: Aprajafalva Óvoda Bp., Baross Ovi Bp., Gyermekmosoly Óvoda Bp., Táltos Óvoda Bp., Eszterlánc Óvoda Bp., III .sz. Összevont Óvoda, Soroksár, Napsugár Óvoda Bp., Pitypang Óvoda Bp., Százszorszép Óvoda Miskolc, Tesz-Vesz Óvoda Bp., XVI.kerületi (Jövendő, Ostoros) Óvodák, Hétszínvirág Óvoda Nógrádsáp.